2016. szeptember 5., hétfő

A kis kedvencek titkos élete - Preacher 1. szezon

Bár a legtöbb poént ellőtték a trailerben, azért maradt még néhány a filmben is. Max gazdája új kutyát hoz a házhoz, kettejük konfliktusa miatt pedig elvesznek New York utcáin. Egy pszichopata nyúl karmaiba kerülnek, eközben viszont egy csinos nősténykutya a megmentésükre indul.

Nem sok újdonság van a történetben, de nem is kell, mert sokszor sokat lehet nevetni a szintén nem túl eredeti, de azért szórakoztató állatos poénokon és gegeken. A végén persze jön a kötelező happy end és tanulság, a barátság a legfontosabb, stb., stb., stb.
Pazar technikai megvalósítás, kedves kis film, amit kisebb és örök gyerekek is megnézhetnek.



Coenes bizarr, Pythonos abszurd nem kevés Tarantinós beütéssel, plusz Rodriguezes texasi hangulat; ez a legújabb képregény-adaptáció, a Preacher, vagyis Prédikátor.

Remek karakterek, kiváló színészek, teljesen elborult jelenetek jellemzik a szériát, melyben ugyan kevesebb a vallás- és egyházellenesség, mint a képregényben, de azért nem is veszi semmibe az adaptáció forrását.
Cassidy, a drogos ír vámpír teljesen kész van, Tulipot ne akard magadra haragítani, Jessie Custer pedig megpróbál jófiú lenni, de ez igen nehéz az ő múltjával. Jackie Earle Haley egy húsból gyúrt babát ajnároz, levágott angyal-kéz kell a Mennybe való telefonalashoz, Isten pedig egy imposztor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése