2016. január 31., vasárnap

Vixen

Oké, lehet, hogy a Batmenekkel kicsit mellélőtt, de az új animációs sorozattal kiköszörülte a csorbát a DC/Warner, igaz, kissé merész húzás volt egy kevésbé ismert karaktert megtenni főszereplőnek, noha Vixen többször is feltűnt például a Justice League-ben.
 
Alapvetően egy picit klisés, de azért érdekes eredettörténetről van szó: egy fiatal lány meg akarja ismerni a múltját és az örökségét, eközben felfedezi, hogy egy mágikus nyakék állati képességekkel ruházza föl.

A legjobb húzás kétségkívül az, hogy a sztorit az előszereplős Arrow és a The Flash világába helyezték, fel is tűnik a két hős, akiket ráadásul az őket alakító színészek (Stephen Amell és Grant Gustin) szinkronizálnak (plusz Sisco találja ki Vixen nevét).

A websorozat mindössze hat részes, melyek egyenként alig 5-6 percesek, így maximum fél órában élvezhető a szuperhősnő debütálása, ami viszont elég intenzívre sikerült. A stílus, az akciók, a nyelvezet valahol a 16-os és 18-as karika között van, szóval a gyerekműsor-sávban lehetőleg ne keressük a Vixent, bár nem is ezzel a céllal készült a sorozat, hanem hogy előkészítsen egy esetleges új, élőszereplős szériát, vagy hogy a figura szerepeljen a Legends of Tomorrow-ban. Én csak támogatni tudom az ötletet, mert mindig szívesen nézem a szűk ruhás szupercsajokat akció közben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése