2015. április 16., csütörtök

Érdekességek és bakik 21.

A hangokban Ryan Reynolds szinkronizálja a főszereplő kutyáját és macskáját is. Utóbbinak skót akcentusa van, amit a színész egy régi barátjától kölcsönzött, aki Reynolds elmondása szerint egy az egyben úgy beszél, mint Mr. Whiskers.

Nicole Kidman nagy állatbarát, ám ettől még elvégzett egy preparátori tanfolyamot, amikor a szerepére készült a Paddingtonban. Ezen kívül elsajátította a késdobálás "művészetét" is, azokat a jeleneteket azonban, melyben bemutathatta tudását, végül kivágták a filmből.


John Wick bemegy egy ortodox templomba, melyben padok láthatóak, az orosz ortodox templomokban azokban nincsenek padok, ebből látszik, hogy ezeket a jeleneteket minden bizonnyal egy katolikus épületben forgatták.


Az interjúban Kim Jong-unt többször is Észak-Korea elnökének nevezik, ám a diktátor hivatalos titulusa "legfőbb vezető", mivel az elnöki cím a nagyapjáé, Kim Jong-Ilé.


Sarah Snook Időhurok-beli maszkjának felhelyezése és sminkelése minden alkalommal négy és fél órán át tartott.


A Hős6osban Baymax megvizsgálja Hirót, és az eredményekhez az van írva, hogy "SYMPTOMS", azaz "tünetek". A vérnyomás, szívfrekvencia stb., tehát amiket a robot mért, azonban nem valaminek a tünetei, mert ezek normális élettani folyamatok, szóval itt helytállóbb lenne a "RESULTS", azaz "eredmények" kiírás.


Az Életem a szörf című film egyik fontos mellékszereplője, Lorraine Nicholson Jack Nicholson lánya.


A Locke-ban elhangzik az az információ, hogy a másnapi öntéshez 355 metrikus tonna beton kell, amihez 218 betonkeverő autóra van szükség. Ez többszörös tévedés, mivel a betont nem súly alapján számolják, hanem pl. köbméterben, továbbá egy betonkeverő átlagosan 18 tonnányi anyagot szállít, így ehhez a mennyiségű betonhoz elég volna 20 autó is.


A védelmezőben szinte az összes közeli beállításban utólag digitálisan eltávolították Denzel Washington fülcimpáiról a fülbevalóinak lyukait.


Aranyhaj (és a nagy gubanc) azért akarja elhagyni a tornyot, ahol Nyanyabanya gyerekkora óta bezárva tartja, mert tudni akarja, honnan jönnek a lampionok, melyek mindig a születésnapján emelkednek az ég felé. A gonosz boszorkánynak elég lett volna csak egy másik dátumot megadni születésnapként, hogy a lányt kevésbé vagy egyáltalán ne érdekelje a jelenség, így az egész film cselekménye is értelmét vesztette volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése